Om

Kristina har arbejdsmæssig erfaring som: Lærer, Kursusudbyder, Ceremoniholder, Tantramassør og Healer. Kristina har afsluttet 100-vis af healingsforløb fordi klienten er blevet forløst og frigjort.

Healere uddannet fra selvsamme healerskole udvikler hver deres unikke måde at heale på.

Jeg er især god til at heale fysiske lidelser lægesystemet normalt opgiver. Det være sig alt lige fra stive, ubalancerede, afkræftede, tunge led, lemmer og celler som i spastisk lammelse, sclerose, gigt, muskelsvind, fibromylogi, parkinsons, kræft og alle de følgesygdomme disse lidelser fører med sig såsom: dårlig fordøjelse, lændesmerter, hoste, svagt immunforsvar osv.
Healing flytter bjerge – ja strømmer i uendelig meget kærlighed til særligt lidende i et kæmpe samspil af hjælpende kræfter. Jeg har dokumenteret virkningen af healingen før i forbindelse med spastisk lammelse, sclerose, gigt, fibromyalgi. Jeg er p.t i gang med at sætte ind med god kraft overfor den ødelæggende kræft og dokumentere forløbet så flere kan gå samme vej.
Hvis du er for syg til at komme til min klinik tilbyder jeg mod merbetaling at heale dig i dit hjem.

Jeg ligger desuden en dyd ud af at give dig indsigt i, mærket på egen krop, hvad den psykiske årsag til din lidelse er, hvilket gør healingen effektiv, da den arbejder med årsagen fremfor symptomet. Kendskabet til årsagen, mærket på egen krop giver dig stor tilskyndelse til at ændre den adfærd som der har gjort at du er kommet i ubalance. Healingen er derfor mere end et ‘løft’, ‘et plaster på såret’ Det er en seriøs rengøring af dit indre, hvor du får ‘set på’ og ‘mærket det’ der har ophobet sig i dig som ubalance.

? Jeg har rejst meget på et indre og ydre plan. Lagt en dyd i at blive hjemme og mærke mig selv. Samtidig har jeg også rejst meget i verden og fundet mig selv gennem min gang. Jeg har oplevet meget lys og mørke, høj og lav. Gået gennem ild og vand og fundet min egen melodi ?

Booking

5 + 8 =

 

kristinaharnek@gmail.com

Kristina Fryd - CVR: 31454808