Clairvoyant indføling og healingsteknikkerne

 

Først er der en indledende clairvoyant indfølende samtale, hvor jeg mærker klientens krop i min krop – klarfølelse. Her lyser klientens mest fremtrædende ubalance op. Jeg fortæller klienten, hvad jeg oplever, så klienten på egen hånd kan tage mere balanceret skridt. I billedet af ubalancen opstår healingsbilledet hvormed hjælpen skræddersys den enkelte. Healingen giver klienten overskud til at tage de tilrådet skridt. Healingssystemet er genialt, da det ser, sådan rigtig SER den enkelte hvilket giver mulighed for at hjælpe alle lidelser på alle planer, i alle klange med alle penselsstrøg.

 

 

 

 

                 Respondhealing

 

Respondhealing er en unik healingsteknik som skaber kontakt til og aktiverer ‘døde sole’ / ‘slukkede celler’ i kroppen. Det være sig alt lige fra stive, ubalancerede, slappe, afkræftede, tunge led og lemmer som i spastisk lammelse, sclerose, gigt, muskelsvind, kræft og alle de følgesygdomme disse lidelser fører med sig. Jeg har især god erfaring med at kunne heale svære fysiske lidelser og få hurtige resultater.

 

 

Akupressur

 

Fingerspidser sættes på punkter på klientens krop der har brug for stimulation, åbning og forbindelse så der kan komme fri gennemstrømning i kroppen.

 

Det vi ikke har adgang til via det mentale – hukommelse og sprog – kan kroppen huske og fortælle. ‘Psykiske ar’ der ligger i ophobede spændinger bearbejdes derfor også.

 

 

 

                     Chakrahåndshealing

 

Energetisk healing hvor healeren bruger sin hånd som kanal for healende energi. Hånden svæver over kroppen – chakraer/energicentre heales.

 

 

 

Mentalhealing

 

Der heales mentalt, dvs. energi rettes og fastholdes via sind til de områder healeren får besked på. Under mentalhealingen ‘læner healerensig tilbage’ og lader den åndelige verden (skytsengle, guides & åndelige væsener) tage over hvorved healingen sætter så præcist, rent og kraftfuldt ind som muligt.

 

 

 

 

 

                    Spejlhealing

 

 

Healeren lader sin hånd hvile det sted på klientens krop som kalder på opmærksomhed og der heales ved hjælp af nærvær, accept og spejling af vibrationer.

 

 

 

Følelsesforløsning

 

De fleste har i løbet af deres liv været i situationer/relationer (ofte i barndommen med mor  og far) der udløste ‘svære følelser’ som var ‘gemt af vejen’. Disse svære uforløste følelser sidder i os og styrer og hæmmer vores livsudfoldelse. Vores lys tiltrækker igen og igen situationer / relationer der vækker disse følelser – for at vi skal tage os af dem og handle på en mere givende måde. Men vi gentager ‘mønstret’ og oplever at vi sidder fast. I healingen lokaliserer jeg dine følelses-sår og er med dig imens du mærker dem så du kan blive fri og omfavne dig selv.

 

 

 

 

                   Sjælshealing

 

Hjertet åbnes af healeren og ‘den åndelige verden’, ‘kanaliseret af healeren’, ‘hælder’ alt det der healer din sjæl ned i dit hjerte.

 

 

 

Spydhealing

 

Bruges ved blokeringer i halsområdet. Halschakraet åbnes og drejes. Under drejningen modtager healeren en opgave til klienten som skal løses før næste spydhealing.

 

 

 

 

Fjernhealing

 

Tid og sted findes ikke. Derfor betyder det ikke noget at healer og klient er på hver side af jordkloden når en healing forløber. En healing der varer 15 min for healeren kan ‘bestemmes til’ at vare 1 time for klienten. En fjernhealing er ofte stærkere end en almindelig healing da der arbejdes på et astralt plan hvor følelser og healende farver ‘slår stærkt igennem’.  I en fjernhealing modtager klienten healing for præcis det klienten har brug for. Det være sig alt fra fysiske lidelser til psykiske sår.

 

 

Opladning

 

 

Et åndeligt væsen påkaldes og placeres ved hoved eller fødder – modsat healeren. Sammen oplader de klienten ved at sende healende farver i gennem klientens chakraer.

 

 

 

Fysisk ubalance og nødhjælpshealing

 

Milten er sundhedslegemets sæde hvor gift- og affaldsstoffer ophober sig og hvorfra der renses og sendes næring til resten af kroppen. Hånden lægges på klientens milt og et billede af klientens gennerelle sundhed dukker op. I samme billede vides hvilke knapper justeresfor at klienten kan komme i fysisk balance. Fysiske skader fjernes ved hjælp af en imaginær lægetaske med ‘alle instrumenter’. Jeg er ikke lægeuddannet men ved alligevel alt om lidelsen gennem clairvoyant indføling.

 

OBS: Selve healingen foregår imens klienten ligger på en briks med et tæppe over sig.

 

I løbet af healingen modtager healeren ofte budskaber om klienten som videregives efter healingen.

 

Dyrernes stemme

Hvis du har et dyr du ønsker at jeg ser clairyovant på og healer så tilbyder jeg også dette.

 

 

kristinaharnek@gmail.com

Kristina Fryd - CVR: 31454808